Torrent'ten yeni yönetime rapor!

11 Haziran'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da camia merakla seçimin sonucunu beklerken, taraftarlar da yeni teknik direktörün kim olacağı sorusuna yanıt arıyor. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek teknik direktör konusunda bir takım çalışmalar yapsa da, Florya'da da hummalı bir çalışma hakim. Teknik direktör Domenec Torrent görev süresi ve yeni sezon için kapsamlı bir rapor hazırlıyor! 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray hem yeni başkanını hem de yeni teknik direktörünü arıyor. 11 Haziran’da yapılacak seçimlerde başkanlık yarışı verecek olan Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu, mevcut teknik direktör Domenec Torrent’in yerine teknik direktör arayışlarına başladı. Ancak İspanyol çalıştırıcı İstanbul’da kalmak için bütün şartları zorlayacak gibi duruyor. Sözleşmesi gereği tazminatı olmayan ancak gelecek sezonla birlikte 2 milyon avroya yakın alacağını koz olarak gören Domenec Torrent birtakım tedbirler de alıyor.

DÜŞÜK BÜTÇEYLE BAŞARI SÖZÜ
65 yaşındaki hoca, takıma 1 Temmuz’a kadar izin verirken, kendisi seçimlere kadar Florya’da çalışmaya devam etme kararı aldı. Sadece birkaç günlüğüne İspanya’ya gidecek olan Torrent geriye kalan zamanda çalışmalarını sürdürecek. Yeni seçilecek başkana bir sunum yapmaya hazırlanan Torrent, sarı kırmızılıların içinde bulunduğu maddi imkânsızlıkları da kullanarak bir iki takviye ile maliyeti bir düşük takımla başarı sözü vererek kalıcı olmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0