Eşref Hamamcıoğlu: Burak Elmas hesap verecek!

Galatasaray'da olağanüstü seçimin iptal edilmesi sonrasında Divan Kurulu olağanüstü gündemle toplanırken, kulüp üyeleri de imza toplamaya başladı. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu katıldığı divan toplantısında açıklamalarda bulunurken, mevcut başkan Burak Elmas'ı da sert sözlerle eleştirdi. 

Divan Kurulu toplantısında kürsüye gelen ve üyelere açıklamalarda bulunan başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu yaptığı açıklamada "Bugün bu kürsüye bambaşka amaçla çıkmıştım ama 12 yaşında girdiğim bu Tevfik Fikret Salonu'nda bu böyle bir manzarayla hiç karşılaşmadım. Boş sandıklar, genel kurul iradesiyle seçilmiş yönetimden hiçbiri yok ama bunun altında kalmayız. Galatasaray'ın kenetlenerek bunu çözeceğinden yüzde 100 eminim. Son Divan Toplantımızda ve seçim sürecinde yaptığım konuşmalarda Galatasaray'daki psikolojik sermayenin erozyona uğramasıyla ilgili açıklamalar yapmıştım. Burak Elmas'ın şahsında ve ona omuz veren yönetim kurulu üyeleri nezdinde samimiyet eksikliğini yaşıyoruz. Güven duymadığımızı görüyoruz. Samimi değiller. Şeffaf değil. Sayın Burak Elmas'ın ne söylediği anlaşılmıyor, arkasından ne çıkacağı belli değil. Dün kendisinin davetiyle katıldığımız toplantıda 21-28 Mayıs'ı önerdik, kendisi de 'Prensip olarak olur, yönetim kurulu üyeleriyle değerlendireceğim' dedi, yarım saat bekleme süresi verdi. Şimdi soruyorum hangi yönetim kurulu üyeleri 28 Mayıs'a hayır dedi ki Burak Elmas bunu kabul edemedi? Bu arkadaşların buraya gelerek hesabını vermeleri lazım çünkü genel kurulu kandırarak seçildiler! İşte bu güven eksikliğidir. Bunun hesabını soracağız. Bu utanç verici manzarayı unutmayalım." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0