Göksenin Köksal: Daha yolun başındayız..

Anadolu Efes karşısında yarı final serisine 35 sayılık farklı galibiyetle başlangıç yapan Galatasaray NEF'te takım kaptanı Göksenin Köksal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Daha yolun başındayız. Buradaki taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Anadolu Efes, kuşkusuz Avrupa’nın en iyi takımı. Bunun bilincinde maça çıktık, kazanmaya çıktık. Biz Galatasarayız! Kiminle oynadığımız çok önemli değil. Kolay olmayacak dedik. Seri üçte bitiyor. Şu anda saha avantajını aldık. İnşallah bu şekilde savunma yapıp hücumda da yüzdeli oynarız ve ikinci maçı kazanırız. Devreye 9 sayı ile önde girdik. Ondan sonra ciddi yüzdeyle oynadık ve Anadolu Efes’i maçtan kopardık. Böyle oynamamız lazım. EuroLeague şampiyonu olmaları Türk basketbolu için bir gurur. Bu yüzden geri adım atacak değiliz. Finale çıkmak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0