Isaiah Canaan: Biz bir takımız ve gücümüz bu!

Basketbol Süper Ligi'nde yarı final serisine sükseli bir giriş yapan ve Anadolu Efes'i deplasmanda 35 sayı farkla deviren Galatasaray NEF'te karşılaşmanın ardından Isaiah Canaan açıklamalarda bulundu.  Özellikle üçüncü çeyrekteki üçlükleriyle rakip takımın direncini kıran Amerikalı yıldız oyuncu 15 sayıyla galibiyette başrol oynadı. 

İnanılmaz bir geceydi. Hafta boyunca çok iyi idman yaptık. bu maçı iple çekiyorduk. Koç müthiş bir maç planı ortaya koydu. Maç boyunca birlikte kaldık. Efes’in hazır olacağını biliyorduk. Bir sonraki maça daha hazır olacaklardır. Bu maça daha hazır gelmeye çalışacağız. Koç bizi iyi noktalara taşıdı. İyi bölgelerde bulunduk. Kabiliyetlerimizi kullanabilmemiz için bizi doğru noktalara gönderiyor. Kendimize inanıyoruz. Bütün teknik ekip ve koç bize inanıyor. Her zaman büyük bir özgüvenle sahadayız. Bir oyuncudan ibaret değiliz. Bir takımız. Sadece tek oyuncu fark yaratmıyor. Bizim gücümüz bu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0