Koltuk krizi çıktı, Elmas salonu terk etti!

Basketbol Süper Ligi'nde yarı final serisinin ikinci maçında Anadolu Efes ile karşılaşan Galatasaray NEF'te maç sonrasında yönetici Erden Timur ile federasyon görevlisi arasında sert bir tartışma yaşandı. Karşılaşma öncesinde saha içi tribünde Galatasaray yönetimine yer ayrılmaması üzerine salonu terk eden Burak Elmas için tepki gösteren Timur, maçın sona ermesinin ardından soluğu Anadolu Efes genel menajeri Alper Yılmaz'ın yanında aldı.

Yarı final serisinin ilk maçını saha içi tribünde ailesi ve Galatasaray kulübünün temsilcileriyle birlikte izleyen Burak Elmas, serinin ikinci maçı için Anadolu Efes yönetiminden talepte bulundu. Ancak ev sahibi takım Elmas'ın talebine olumlu yanıt vermedi ve saha kenarında farklı noktalarda 4 koltuk verdi. Yaşanan bu gelişme sonrasında pota arkasındaki TBF koltuklarını ve locaya çıkarılma tekliflerini de kabul etmeyen başkan Burak Elmas ve yönetici Selim Sefa da, yaşananlara tepki gösterip salonu terk etti. Elmas'ın salonu terk etme gerekçesinin "kendisine saha içi tribününde yer ayrılmaması ve uzun bir süre bekletilmesi" olduğu belirtildi. Anadolu Efes cephesi ise, başkan Elmas'ın talebi üzerine kendisine 4 koltuk verildiğini ancak başkanın ayrılan koltukların yerini beğenmediğini ifade etti.

Burak Elmas ile birlikte yine ilk maçı saha içi tribünden izleyen NEF yöneticisi Erden Timur ise karşılaşmanın ilk bölümünü locadan takip etmesinin ardından ikinci yarıdan itibaren takımın oturduğu benchin arkasında yer aldı. Erden Timur maçın sona ermesiyle birlikte TBF yetkililerine sert tepki gösterdi. Maçın sona ermesinin ardından Anadolu Efes genel menajeri Alper Yılmaz'la konuşan Timur daha sonra federasyon yetkilisinin yanına giderek "Siz bugün, bu salonda Galatasaray başkanını oturtacak yer bulamadınız. Yaptığınız çok ayıp!" şeklinde sert sözlerle tepki gösterdi!

Galatasaray NEF şube yöneticisi Barış Nane de maçın bitiminin ardından Anadolu Efes idarecilerinin yanına giderek tepki gösterdi ve salondan ayrıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0