Mohamed için Fransa'dan dev talip!

Hem idari hem de sportif yönden sıkıntılı bir süreçten geçen Galatasaray'da yüzleri güldürecek haber Fransa'dan geldi. Sarı Kırmızılı takımda bu sezon beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan Mostafa Mohamed'in transferi için Lyon'un harekete geçmeye hazırlandığı belirtildi.

Fransa'da yayın yapan Footmercato'da yayınlanan habere göre; Galatasaray-Beşiktaş maçında Kerem Aktürkoğlu'nu izlemek için gelen Lyon'un şef scout'u Bruno Cheyrou, karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Mostafa Mohamed'in performansından çok etkilendi. Haberde Mısırlı yıldızın Galatasaray formasıyla yaklaşık 1.5 yılda 18 gol attığı da belirtilirken, Lyon'un transfer için harekete geçmeye hazırlandığı ifade edildi. Daha önce St. Etienne ve Bordeaux'nun çok ciddi şekilde ilgilendiği yıldız oyuncunun da kariyerini Fransa'da sürdürmeye oldukça sıcak baktığı vurgulanıyor. Galatasaray yönetimi geçtiğimiz aralık ayı sonunda yıldız futbolcunun opsiyonunu kullanarak bonservisini almıştı. Sarı-Kırmızılıların toplam maliyeti 5.5 milyon doları bulan Mostafa Mohamed için kapıyı 10 milyon Euro'dan açacağı belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0