Saray'da seçim kavgası!

Mart ayında gerçekleştirilen Genel Kurul sonrasında idari ibrasızlık kararı çıkan ve bu nedenle olağanüstü seçim kararı alınan Galatasaray'da beklenen seçim bir türlü gerçekleşmedi. Kulüp üyesi Fırat Develioğlu tarafından yapılan başvuru sonrasında mahkemenin tedbir kararı nedeniyle yapılıp - yapılmayacağı büyük bir soru işareti olan başkanlık seçimleri bir kez daha iptal edildi. Yeni tarih olarak başkan Burak Elmas ise Haziran ayını işaret etti.

Galatasaray'da merakla beklenen ve Metin Öztürk - Eşref Hamamcıoğlu ikilisinin yarışacağı başkanlık yarışı bir kez daha iptal edildi. İstinaf Mahkemesi, kulüp üyesi Develioğlu'nun yeniden tedbir başvurusu üzerine seçimli genel kurula 1 gün kala seçimlere tedbir kararı koydu. Bu nedenle Galatasaray'da dün yapılması beklenen seçim iptal edilirken, Divan Kurulu olağanüstü gündemle toplandı. Divan kurulu üyeleri ile kulüp üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, kulüp başkanı Burak Elmas ile yönetim kurulu üyeleri katılmadı. Yaklaşık 300 divan kurulu üyesinin katıldığı oylamada, oy birliği ile kulübün olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi tavsiyesi kararı çıktı.

Toplantıda söz alan birçok divan kurulu üyesi, başkan Burak Elmas ve yönetim kuruluna seçim kararı almamasından dolayı sert eleştiriler yöneltti. Yaklaşık 3 saat süren toplantıya divan ve kulüp üyesi olarak 500'ü aşkın katılım sağlandı. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıya katılan Divan üyeleri ve kulüp üyeleri, toplantı salonu ve bahçesinde yönetim kurulunun seçime gitmesi için imza topladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0