Cenk Ergün'den kritik görüşme!

Galatasaray'da hafta sonu gerçekleştirilecek seçim merakla beklenirken, başkan adayları gelecekle ilgili çalışmalarına başladı. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu'nun listesinde yer alan ve seçimin kazanılması halinde sportif direktör olarak görev yapacak olan Cenk Ergün şimdiden bazı temaslara başladı bile.. 

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da başkan adayları bir taraftan seçim hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan gelecek sezon planlamasına başladı. Eşref Hamamcıoğlu'nun futbol takımının başına geçireceği Cenk Ergün, sezon sonu boşa çıkacak isimlerle iletişime geçti. Bonservisi elinde olan isimleri kaçırmak istemeyen Hamamcıoğlu yönetimi, göreve gelir gelmez imzaları attırmayı amaçlıyor. Sportif direktörlük görevine geçecek olan Cenk Ergün'ün de bu nedenle eski öğrencileri Jason Denayer ve Jean-Michael Seri ile görüştüğü iddia edildi. İki oyuncunun menajeriyle temasa geçen ve şartları soran Ergün, kulüpte yaşanan süreçle ilgili olarak da oyuncuların menajerlerine bilgi verdi. Cenk Ergün'ün listesinde yer alan Eşref Hamamcıoğlu'nun seçimi kazanması halinde taraflar arasında görüşmeler resmi düzeyde gerçekleşecek.

YABANCI TEKNİK ADAM FAVORİ
Eşref Hamamcıoğlu'nun kazanması halinde Florya'da tek sorumlu olacak olan Ergün'ün yabancı ve kalifiye bir teknik adamla çalışmak istediği de öğrenildi. Listenin ilk sıralarında İtalyan efsanesi Claudio Ranieri ve Alman teknik adam Daniel Farke bulunuyor. 70 yaşındaki Ranieri en son Watford'u, 45 yaşındaki Farke ise Krasnodar'ı çalıştırdı. İki teknik direktör da şu anda boşta bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0