Galatasaray'ın yıldızlarına büyük ilgi!

Bu sezon ligde çalkantılı günler geçirmesine karşın Avrupa'daki başarılı sonuçlarla dikkat çeken Galatasaray'da sezon sonunda transfer dönemi bir hayli hareketli geçecek.. Avrupa'dan bir çok kulübün yakından takip ettiği isimlere sahip olan Aslan'da yeni yönetimi oldukça zorlu bir süreç bekliyor! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da bir çok oyuncu Avrupa kulüplerinin scoutları tarafından izleniyor. Hafta sonu gerçekleşecek olan başkanlık seçimi sonrasında tabir-i caizse sil baştan yapılanmaya gidecek olan Sarı-Kırmızılılarda başta Kerem ve Marcao olmak üzere bir çok isme teklif gelmesi bekleniyor. Göreve gelecek olan yeni yönetim hem takımı güçlendirmek hem de gelecek olan teklifleri değerlendirerek, transfer sezonu için güçlü bir bütçe yaratmanın yollarını arayacak.

FLORYA'YA HÜCUM VAR!
Galatasaray kadrosundaki birçok ismi Avrupa kulüpleri hem yakından takip ediyor hem de transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor.  Marcao'yu Roma ve Napoli, Kerem'i Atletico Madrid, Lille ve Lyon, Muhammed'i Marsilya ve Bordeaux, Nelsson'u Aston Villa, Milan ve Fiorentina, Cicaldau'yu Sampdoria, Atalanta ve Betis, Berkan'ı da Inter ve Dortmund temsilcileri izliyor. Bu kulüplerin, Galatasaray'ın kapısını ciddi tekliflerle çalması bekleniyor. Başkan Burak Elmas ve kurmayları, görevi devredecekleri için transfer görüşmelerini erteleme yolunu tercih ediyor. Yeni yönetimin, tekliflere cevap vermesi gerekecek. Bu oyuncuların iyi fiyatlar karşılığında satılması durumunda, yapılması gereken transfer sayısı daha da artacak. Ancak transfer bütçesi oluşturma konusunda da yeni yönetimin elini rahatlatan bir operasyon olacak. 

İki başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk'ün futbolun başına getirmek istediği isimler; Cenk Ergün ile Levent Nazifoğlu'nun, şimdiden sözleşmesi sona erecek birçok oyuncunun menaceriyle temas kurduğu ve kulübü kâra geçirmek istedikleri öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0