Bir koltuğa 3 aday var!

Galatasaray'da seçimi kazanarak dört yıl aradan sonra yeniden başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek bugün ekibiyle toplantı yapacak. Salı günü görevine resmen başlayacak olan Özbek, teknik direktör konusunda da adayları masaya yatıracak ve nihai karar verilecek. Kulislerde konuşulanlara göre, Sarı-Kırmızılılarda bir numaralı koltuk için 3 aday var! 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Dursun Özbek, bugün kurmaylarıyla bir toplantı gerçekleştirecek. Bu anlamda yoğun seçim sonrasında Özbek ve ekibini de hararetli bir süreç bekliyor. Aslan'da ilk konu teknik direktör konusu. Burak Elmas döneminde göreve getirilen Domenec Torrent ile yollar ayrılacak. İspanyol hocanın tazminatı konusunda yeniden görüşmeler yapılacak. Torrent ile yolların ayrılmasından sonra da 3 aday var. Her seferinde Galatasaray 'a gelmek istediğini belirten Okan Buruk ile masaya oturulacak. Son olarak Başakşehir'i çalıştıran 48 yaşındaki çalıştırıcı, Aslan'ın başına gelmek için can atıyor. 

BURUK'UN ALTERNATİFLERİ YABANCI
Fakat Buruk ile olur da el sıkışılamazsa bu sefer listedeki diğer isimlere yönelinecek. İkinci sırada ise Ukrayna ekiplerinden Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Roberto De Zerbi var. 43 yaşındaki teknik adamın gelmesi halinde uzun vadeli bir proje düşünülüyor. Üçüncü sırada da Arjantin'in köklü kulüplerinden River Plate'in başındaki Marcelo Gallardo yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0