Cenk Ergün göreve başlıyor!

11 Haziran'da yapılan seçimde Dursun Özbek başkan olurken, Galatasaray'da yeni yapılanma için kollar sıvandı. Önümüzdeki 10 gün içinde yeni teknik direktörü açıklamayı planlayan Özbek yönetimi, futbol yapılanmasını Cenk Ergün önderliğinde şekillendirecek.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da seçim belirsizliği son bulurken Dursun Özbek bir kez daha sarı kırmızılıların başkanı oldu. Sancılı bir sezonu geride bırakan Galatasaray'da göreve başlayacak olan Özbek yönetimi; sportif direktör, teknik direktör ve transfer konusunda çalışmalarına hız verirken futbolun başına gelecek isim netleşti. Florya'yı Cenk Ergün'e teslim etmeyi planlayan Başkan Özbek, teknik adam tercihi öncesi raporunu alıp Torrent’in analizleri ve kadro ile ilgili görüşlerini dinleyecek. Daha sonra İspanyol çalıştırıcı Torrent ile yolları ayrılacak ve tazminat görüşmeleri start alacak. 

CENK ERGÜN YAPILANMAYA LİDERLİK EDECEK
Önümüzdeki hafta çarşambadan sonra bu konuda somut adımlar atılacak. Futbol yapılanması baştan aşağı değiştirilip yeniden kurulacak ve sportif direktör Sensibile ile de görüşülüp sözleşmesi feshedilecek. Florya’da futbol yapılanması Cenk Ergün önderliğinde şekillenecek. Ergün dışında takımı, oyuncuları, Türk futbolunu iyi bilen bir isim daha ekibe katılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0