Salernitana ile hazırlık maçı yapılacak!

Seçim heyecanının sona erdiği Galatasaray'da yeni sezona yönelik başta teknik kadro anlamında belirsizlik devam etmesin karşın yeni sezonun hazırlık dönemi planlaması için çalışmalar devam ediyor. Galatasaray'ın hazırlık döneminde belli olan ilk rakibi İtalyan ekibi Salernitana oldu.

La Cronache'nin haberine göre; geçtiğimiz sezon dramatik bir şekilde ligde kalan Salernitana, yeni sezon öncesinde hazırlık çalışmalarını Avusturya'da sürdürecek. Davide Nicola yönetimindeki Güney temsilcisinin sezonun ilk resmi maçına 7 Ağustos'ta çıkacağı belirtilirken, İtalya Kupası elemeleri öncesinde Galatasaray ile hazırlık maçında karşı karşıya geleceği belirtildi. Ancak bu mücadeleye ilişkin olarak iki kulüp tarafından herhangi bir doğrulama gelmedi. Avusturya'nın Tirol bölgesinde sezona hazırlanacak olan Çizme ekibi geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü küme hattında geçirmesine karşın son haftada alınan sonuçlarla ligde kalmıştı. 

Geçtiğimiz sezon Serie B'den yükselen Çizme ekibi sezon başında kadrosuna Frank Ribery'i dahil ederek büyük bir sürprize imza atmasına karşın, 22 yıl sonra çıktığı Seria A'da geride kalan 38 maç sonunda 7 galibiyet - 10 beraberlik ve 21 mağlubiyetle 31 puan topladı. 

İtalyan ekibinin sportif direktörlüğüne geçtiğimiz günlerde, bir dönem Galatasaray forması giyen Morgan de Sanctis getirilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0