Kerry Blackshear'in yeni durağı Japonya!

Basketbol Süper Ligi'nde iki sezon aranın ardından yarı final oynayan ve Anadolu Efes'e son maçta kaybederek sezonu noktalayan Galatasaray NEF'te yeni sezon öncesi bir ayrılık daha yaşandı. Boyalı alanda gösterdiği başarılı performansın yanı sıra dış atışlarda da etkili olan Kerry Blackshear kariyerine Asya kıtasında devam etme kararı aldı! 

Sportando’dan Emiliano Carchia’nın haberine göre; Melo Trimble'ın ardından Galatasaray NEF’te bir yabancı oyuncu daha takımdan ayrılıyor. Melo'nun kariyerine Çin Ligi'nde devam etme kararı sonrasında bu sezon başarılı bir performans sergileyen Kerry Blackshear da kariyerine Japonya Ligi takımlarından Hiroshima Dragonflies’ta devam edecek. Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon 34 maçta görev yapan Amerikalı uzun, bu maçlarda 12.8 sayı - 6.2 ribaund ortalamalarını yakalayarak yarı final oynayan takımın önemli bir parçası olmuştu. 

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray TV'e açıklamalarda bulunan takım menajeri Turgay Zeytingöz yaptığı açıklamada Kerry Blackshear'ın sözleşmesinde opsiyon maddesi olduğu ve başarılı oyuncuyu takımda tutmak için görüşmelerde bulunduklarını açıklamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0