Cenk Ergün, Denayer ile görüştü!

Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından futbol şubesinde yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray'da sportif direktör Cenk Ergün sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Bir süredir tatil nedeniyle İstanbul'da olan Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer ile görüşen Ergün, yıldız ismi takımda görmek istediklerini belirtirken mali şartlarını da masaya yatırdı. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da başkan seçilen Dursun Özbek tarafından sportif direktörlük görevine getirilen Cenk Ergün önemli bir transfer için görüşme yaparken sosyal medyaya görüntüleri yansıdı. İstanbul'da olduğunu sosyal medya hesabından duyuran eski Galatasaraylı futbolcu Jason Denayer sarı kırmızılı takımın yeni sportif direktörü Cenk Ergün ile buluştu. Aynı masada yemek yiyen ikili olası bir transfer görüşmesini yaptığı tahmin ediliyor. Sarı-Kırmızılı takımın Marcao'yu satması halinde Denayer'i kadrosuna katabileceği konuşuluyor.

CİMBOM'UN TEKLİFİ BELLİ OLDU
Galatasaray yönetiminin bonservisini elinde bulunduran tecrübeli oyuncuya maaş teklifi de netlik kazandı. Süper Lig devi, Jason Denayer'in yıllık 1 milyon 800 bin euroluk teklifi kabul etmesi halinde, tecrübeli futbolcuyla sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ BİTTİ
Galatasaray'da oynadığı dönem taraftarın sevgilisi olan Jason Denayer sarı kırmızılı takıma gelmek için havaalanında sabahlamıştı. Lyon'la sözleşmesi sona eren Jason Denayer bonservisini elinde bulunurken 21 maçta 3 kez havalandırma başarısı gösterirken 1 gol pası verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0