Marcao için teklifler masada!

Başkanlık seçimini geride bırakan ve yeni sezon öncesi teknik direktörünü de belirleyen Galatasaray'da sıra transfer çalışmalarına geldi. Başkan Özbek, kurmaylarıyla yaptığı toplantıda gelecek sezon için şampiyonluk parolasıyla kadro kurulmasının talimatını verirken iç transferde zorlu günler bekliyor. Avrupa kulüplerinin radarında olan Marcao'ya bir çok teklif gelirken, Brezilyalı oyuncu kariyerinin bir sonraki adımı için gitmek istiyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; teknik direktör tercihini Okan Buruk'tan yana kullanan Galatasaray'da sıra geldi, Avrupalı bir çok kulübün ilgisinde olan Marco'ya gelen tekliflere.. Bu sezon başta olmak üzere son dönemde sergilediği başarılı futbolla Avrupa kulüplerinin gözdesi haline gelen Brezilyalı savunmacı için transfer görüşmeleri hız kazandı. Brezilyalı futbolcunun menajeri Sevilla’nın ilk teklifini yönetime iletti. La Liga temsilcisi, Marcao’nun menajeriyle yaptığı görüşme sonrasında adeta ‘yoklama’ diye yorumlanan 10 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti. Galatasaray yönetimi hiç düşünmeden direkt olarak bu teklife olumsuz yanıt verdi. İspanyol basını stoper arayan Sevilla'nın sportif direktörü Monchi için en iyi seçeneğin Marcao olduğunu yazdı. Bununla beraber Strasbourg’da forma giyen 27 yaşındaki Ganalı Alexander Djiku’nun da gündemde olduğu ifade edildi.

TORINO VE ZENİT TAKİPTE
26 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun menajeri ise Sevilla’nın yeni ve daha yüksek bir teklif ileteceğini dile getirirken, 2 kulübün daha devrede olduğunu bildirdi. Marcao’nun transferi için somut adımlar atıp menajeri ile görüşen bu kulüplerin Torino ve Zenit olduğu öğrenildi. Marcao'nun menajeri yönetimle yaptığı görüimede 3 kulübün yakın zamanda Galatasaray’a cazip resmi teklifler sunacağını belirtti.

KARİYERİM İÇİN DOĞRU OLAN BU
Marcao’nun da kendisiyle ilgilenen Sevilla, Torino ve Zenit’ten gelen teklif sonrasında “Kariyerim için en doğru olan bu” diyerek Avrupa’ya transfer olma kararı aldığı aktarıldı. Marcao için 15-16 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağını futbolcunun menajerine bildiren Galatasaray yönetimi, şimdi Sevilla, Zenit ve Torino’nun yapacağı önerileri bekliyor. Eğer menajerin dediği gibi 15 milyon Euro civarında teklifler gelirse transfere izin verilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0