Domenec Torrent'in sözleşmesi feshedildi!

Galatasaray'da camianın uzun süredir beklediği ayrılık resmiyet kazandı. Ligin ikinci yarısında Fatih Terim'in yerine göreve gelen Domenec Torrent'in sözleşmesi resmen feshedildi. Kulüpten yapılan açıklamada İspanyol teknik adamın, ekibiyle birlikte görevden alındığı duyuruldu. 

Dursun Özbek yönetiminde Florya'da yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray'da beklenen ayrılık resmen gerçekleşti. Pazartesi günü ilk olarak sportif direktör değişikliğini açıklayan Özbek yönetimi, teknik direktör değişikliğini de gerçekleştirdi. Dün öğle saatlerinde İstanbul'a gelen Domenec Torrent ile birebir görüşen başkan Dursun Özbek, kendisiyle yola devam etmeyeceklerini tebliğ ederken kalan 1 yıllık sözleşmesinin feshedildiği de kulüp tarafından resmen açıklandı.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada "Teknik direktör Domènec Torrent ile yardımcıları Jordi Gris Vila, Jordi Guerrero Costa, Julián Jiménez Serrano ve Ricard Segarra Aragay'ın sözleşmeleri feshedilmiştir." ifadelerine yer verilirken, uzun süredir gündemden düşmeyen tazminat konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

Burak Elmas başkanlığında geçtiğimiz sezona başlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yollar ligin 20. haftasında ayrılırken, 59 yaşındaki çalıştırıcı yardımcı kadrosuyla birlikte ligde 18 maça çıktı. Domenec Torrent yönetimindeki Galatasaray ligde çıktığı 18 maçta 7 galibiyet - 7 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde ederken; UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci turunda Barcelona karşısında iki maç sonunda toplamda 2-1'lik skorla turnuvaya veda etmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0