Okan Buruk kolları sıvadı!

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'in görevine son verilmesinin ardından Florya'da resmen göreve başlaması beklenen Okan Buruk uzun süredir birlikte çalıştığı ekibiyle beraber gelecek. Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan Buruk, geçtiğimiz sezon yakından takip ettiği Galatasaray'ın kadrosunun yeterli olduğunu düşünürken, ikisi ilk 11 oyuncusu olmak üzere sadece 3 transfer istiyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da göreve başlamak için gün sayan Okan Buruk, ekibiyle birlikte tabir-i caizse dersini çalışarak geliyor. Genç teknik adam "en büyük hayalim" dediği Sarı-Kırmızılı takımda şampiyonluk sevinci yaşamak için kolları sıvadı. 8 yıldır çalıştığı ekibiyle birlikte aylardır sarı-kırmızılı takımın ayrıntılı analizini yapan Okan Buruk, hayalini kurduğu bu göreve kendisini hazırladı. "Galatasaray'ı şampiyon yapmaya geliyorum" diyen başarılı hocaya göre geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Sarı-Kırmızılı takımın kadrosu kötü değil. 48 yaşındaki çalıştırıcı öncelikle takımın üstündeki kötü havayı dağıtıp şampiyonluk motivasyonuna girişecek. Mali olarak yönetimi zorlamak istemeyen Okan Buruk, mevcut kadroya şimdilik 3 oyuncu takviyesi talep etti. 

Başkan Dursun Özbek'in bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalayacağı Okan Buruk, ekibiyle birlikte yaptığı analizlerin ardından "6 numaraya kesinlikle transfer yapacağız ve ilk 11 için bir orta saha oyuncusu daha alacağız. Ayrıca alternatif olarak yedek stopere ihtiyacımız var'' tespitinde bulundu. Genç teknik adam, mali açıdan ağır bir yüke girecek yeni yönetimi transferde çok zorlamayacak. Mevcut durumda 3 takviyeyi şampiyonluk için yeterli gören Buruk'un yol haritasını, olası oyuncu satışları da şekillendirecek. İlk 11 planından ayrılan isim olması halinde ise rota hemen alternatif futbolculara çevrilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0