Denayer ile pazarlıklar başladı!

Galatasaray'da sportif direktörlük görevine hızlı bir giriş yapan Cenk Ergün, hafta sonu Jason Denayer ile görüşürken Belçikalı savunmacının istediği sözleşme şartları ortaya çıktı. Lyon ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini elinde bulunduran 26 yaşındaki oyuncuyla mali konular üzerinde pazarlıklar başladı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da sportif direktör Cenk Ergün'ün bonservisi elinde olan Jason Denayer ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı. Belçikalı stoperi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray yönetimi bu transferde önemli bir mesafe kat etti. Pazar günü Belçikalı oyuncuyla buluşan ve yemek yiyen Cenk Ergün, kendisini istediklerini resmen dile getirirken Denayer'in şartları da belli oldu. 26 yaşındaki savunma oyuncusu Galatasaray'dan dört yıllık sözleşme ve sözleşme süresinde toplam 10 milyon Euro talep etti. Yıllık 2 milyon Euro net ücretin yanı sıra imza parası olarak da yıllık 500bin Euro talep eden Jason Denayer'in bu talebi sonrasında Cenk Ergün mali şartları başkan Dursun Özbek ve yönetim kuruluna iletecek. 

Denayer gibi tecrübeli bir futbolcuyu bedelsiz kadrosuna katma şansı olan Galatasaray ise bu transferi olumlu sonuçlandırmak adına yoğun bir mesai harcamaya başladı. Sarı kırmızılı yönetim, Denayer'in Premier Lig, İskoçya ve Fransa gibi önemli arenalarda gösterdiği başarılı kariyeri göz önüne alarak bonservis bedeli olmayan bu futbolcuyu kesinlikle kaçırmak istemiyor. Biraz fedakarlık yapmaya karar veren yönetim Belçikalı oyuncuya 8 milyon Euro'luk paket sunacak. Denayer'e imza parası dahil olmak üzere yıllık 2 milyon Euro sunulacak. Böyle taraflar arasındaki 2 milyon Euro'luk fark üzerinden pazarlık yapılarak transfer sonuçlandırılmaya çalışılacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0