Galatasaray NEF'ten pota altında Jehyve Floyd hamlesi!

Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde sezonu noktalayan Galatasaray NEF, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Baş antrenör Andreas Pistiolis ile yola devam edecek olan Sarı-Kırmızılılar, pota altı rotasyonunu güçlendirmek için Fenerbahçe Beko forması giyen Jehyve Floyd ile ilgileniyor. 

Telesport.rs'ta yer alan habere göre; Galatasaray NEF yeni sezon öncesinde iddialı bir kadro kurmak istiyor ve bunun için pota altına da önemli bir takviye yapmak üzere.. Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe Beko forması giyen  24 yaşındaki Amerikalı Jehyve Floyd ile görüşüyor. Güçlü fiziği, ribaundlardaki etkinliği ve başta blok tehdidi olmak üzere savunma becerileriyle öne çıkan Floyd, şampiyonluk madalyasını boynuna taktığı sezonda ligde her ne kadar rotasyonda kullanılsa da geniş kadro içerisinde süre bulduğu 12 maçta maç başına 4.9 sayı - 3.3 ribaund ve 1.3 asist ortalamalarını yakaladı. 

Kolej kariyerinde özellikle oyunun savunma yönündeki katkısıyla adından söz ettiren Floyd ilk Avrupa deneyimini ise 2019-20 sezonunda Yunanistan’da Larissa formasıyla yaşamıştı.2020-21 sezonunda Promitheas Petras ve Hapoel Galil Gilboa takımlarında forma giyen Amerikalı uzun, geçtiğimiz sezona da Panathinaikos formasıyla başlamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0