Galatasaray, Mahir Ağva'yı kadrosuna kattı


Sezon ortasında yaşanan baş antrenör değişikliği sonrasında Basketbol Süper Ligi'ne damgasını vuran ve yarı final serisinde Anadolu Efes'i son maça kadar zorlayan Galatasaray Nef'te yeni sezon öncesinde kadroyu güçlendirme çalışmaları sürüyor. 

Galatasaray Nef, Pınar Karşıyaka'dan Mahir Ağva'yı kadrosuna kattığını açıkladı. 25 yaşındaki tecrübeli uzun, Karşıyaka formasıyla geçen sezon ligde 33 maçta 4.1 sayı – 2.9 ribaund ortalamalarına imza atarken Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 maçta 1.0 sayı – 1.8 ribaund ortalamaları ile mücadele etti.

Galatasaray’dan yapılan açıklama şu şekilde:

“Yeni sezon kadro yapılanması çalışmalarını sürdüren Galatasaray Nef, yerli rotasyonunu son iki sezondur Pınar Karşıyaka forması ile ligimizde mücadele eden uzun oyuncu Mahir Ağva ile 2 yıllık anlaşma imzalayarak güçlendirdi. Yeni oyuncumuza Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin diyor, aynı zamanda 26 Haziran (bugün) doğum günü olan oyuncumuza başarılarla dolu nice seneler diliyoruz.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0