ÖZEL | Marcao için görüşmeler başlıyor!

Teknik direktörlük görevine Okan Buruk'u getiren Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ederken, geleceği büyük bir merak konusu olan Marcao için önümüzdeki hafta oldukça hareketli geçecek. Brezilyalı oyuncuyu uzun süredir takip eden İspanyol ekibi Sevilla'nın yöneticileri, transfer görüşmeleri için İstanbul'a geliyor. 

Geçtiğimiz sezon özellikle Avrupa Ligi'ndeki maçlarda gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Brezilyalı savunma oyuncusu için sezon içerisinde bir çok kulüp scout gönderirken, İspanyol ekibi Sevilla sezon içerisindeki girişimlerini resmiyete döktü. 29 yaşındaki savunma oyuncusu Diego Carlos'u transfer döneminin açılmasıyla birlikte Aston Villa'ya gönderen Endülüs temsilcisi bu transferden 31 milyon Euro geliri kasasına koyarken Marcao için yaptığı ilk girişimlerin ardından Galatasaray yönetimine 12 milyon Euro ve çeşitli bonus maddelerinde geçerli olmak üzere 3 milyon Euro teklif etti. Dursun Özbek yönetimi İspanyol ekibine 20 milyon Euro ve bir sonraki satıştan pay talep ettiğini resmen bildirirken, Sevilla adına iki yönetici Pazartesi günü İstanbul'a gelerek transfer görüşmelerinde bulunacak. 

26 yaşındaki Marcao, menajeri aracılığıyla kariyeri açısından daha büyük bir lige gitmek istediğini bildirirken menajeri de seçim sonrasında Galatasaray yönetimiyle yaptığı görüşmede oyuncusuyla ilgilenen İspanyol, İtalyan ve Rus kulüplerinin olduğunu belirtti. 

****

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0