Galatasaray NEF'te iki ayrılık!

Basketbol Süper Ligi'nde yarı final serisinde Anadolu Efes karşısında sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılarak sezonu noktalayan Galatasaray NEF'te yeni sezon öncesinde ayrılacak ilk isimler belli oldu. Andreas Pistiolis yönetimindeki erkek basketbol takımında Canberk Kuş ve Okben Ulubay'ın takımdan ayrılması bekleniyor.

TotalBasket'te yer alan habere göre; Galatasaray NEF'te yerli rotasyonda yer alan iki oyuncunun menajerleri kulüplerle görüşme halinde. Beşiktaş kulübü geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı forma giyen Okben Ulubay'ı kadrosuna dahil etmek istiyor. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki kısa forvet ile görüşen Siyah-Beyazlılar transferi bitirme aşamasına geldi. 2.01 boyundaki oyuncu bu sezon Galatasaray ile çıktığı 31 maçta 3.2 sayı - 1.1 ribaund ve 0.9 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka ise, sezon sonunda sözleşmesi sona eren Canberk Kuş ile görüşüyor. Sezon başında Galatasaray'a imza atan 26 yaşındaki oyuncu rotasyonun bir parçası olurken 23 lig maçında 3.2 sayı, 1.1 ribaund ve 0.3 asist ortalamaları ile oynamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0