Eşref Hamamcıoğlu'ndan Mancini ve De Zerbi açıklaması!

11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski başkan Dursun Özbek ile yarışacak olan Eşref Hamamcıoğlu, seçim öncesinde Anadolu Ajansı muhabirinin sorularını yanıtladı. Hamamcıoğlu, mevcut teknik direktör Torrent'in sözleşmesini uygun şartlarda feshetmeyi planladıklarını belirterek Galatasaray'da altyapı başta olmak üzere önemli atılımlar yapacaklarını açıkladı.

MANCINI VE DE ZERBI AÇIKLAMASI
Bizim teknik direktör adaylarımız yabancı. İtalya'daki isimlerle bir ön temasımız oldu, Roberto Mancini ve Roberto de Zerbi. Mancini zaten daha önce Türkiye'de, kulübümüzde çalıştı. Diğer antrenör de genç ve başarılı. Yaptığımız görüşme akabinde bugün itibariyle ikisine de gel desek gelirler. 

FUTBOL TAKIMINA TRANSFERLER
Şunun garantisini verebiliriz, genç, şampiyonluğa susamış iyi bir kadro kuracağız. Galatasaray mücadele edecek. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bütün branşlarda bu şekilde olacak. Yerli ve yabancı istikbal vadeden gençler alacağız.

ALTYAPININ BAŞINA HÜSEYİN EROĞLU
Hüseyin Bey ile ben görüşmedim. Galatasaray Sportif AŞ'de bana başkan vekilliği yapacak Adnan Öztürk Bey görüştü. Hüseyin Bey altyapının başına düşündüğümüz adaylardan biri. O kapsamda görüşme yapıldı. Seçildiğimiz zaman görüşeceğimiz altyapı adaylarından biri de değerli Hüseyin Bey'dir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0