Özbek kasa kolaylığına hazırlanıyor!

Galatasaray'da camia seçimlere odaklanırken, diğer taraftan da başkan adayları seçim sonrası oluşacak mali krize karşı önlem alma çabası içerisine girdi. Başkan adaylarından Özbek, ekonomik anlamda rahat bir nefes almak için ciddi bir kasa kolaylığı sağlamaya hazırlanıyor! 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da seçim için geri sayım sürerken en çok merak edilen de acil olarak yapılması gereken ödemelerin nasıl karşılanacağı.. Bu noktada başkan adaylarından Dursun Özbek, elini cebine atmaya hazırlanıyor. Bodrum'da üyelerle bir araya gelen Özbek, burada ilk etapta kulübe günü gelmiş ödemeler için 25 milyon Euro'luk kasa kolaylığı sağlayacağı bilgisini verdi. Ayrıca sportif başarı gelecekse, önce sürdürülebilir bir mali yapı olması gerektiğini vurguladı. 

Özbek, seçime kadar üyelerle toplantılarına devam edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0