Melo Trimble ile yollar ayrılıyor!

Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde sezonu noktalayan Galatasaray NEF'te takım menajeri Turgay Zeytingöz sezon değerlendirmesi kapsamında kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, yeni sezona dair görüşlerini de dile getirdi. Zeytingöz, takım olarak başarılı bir sezon geçirdiklerini belirtirken takımın yıldız ismi Melo Trimble'ın ayrılığını doğruladı.

Galatasaray Televizyonu'nda yayınlanan Gün Ortası programına konuk olan Turgay Zeytingöz, mevcut kadroyu korumak istediklerini ve 1-2 değişiklik yaparak gelecek sezona hazırlanacaklarını belirtirken takımın yıldız isimlerinden Melo Trimble'ın geleceği hakkında da açıklamalarda bulundu. Sezon içerisinde bir çok Euroleague takımından teklif almasına karşın sözleşmesindeki çıkış maddesini kullanmayan Amerikalı guard için "Çin ekibiyle görüşme halinde, zannediyorum ki kısa zamanda yeni takımıyla sözleşme imzalayacak. Avrupa ile Çin arasında çok ciddi maddi farklılıklar var, dolayısıyla kariyer anlamında böyle bir yol seçmeyi tercih etti. Resmi olmamakla birlikte, şuan görüntü yollarımızın ayrılacağını gösteriyor." ifadelerini kullanan Turgay Zeytingöz, seçim sürecine rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini ancak 11 Haziran'ı beklemek zorunda olduklarının altını çizdi. 

Galatasaray NEF formasıyla bu sezon ligde play-offlar dahil olmak üzere 37 maça çıkan Melo, bu karşılaşmalarda 30 dakika sahada kalırken maç başına 16.5 sayı - 4.3 asist - 2.7 ribaund ortalamalarını yakalamıştı. Melo, normal sezonun ilk yarısında Bahçeşehir Koleji karşısında 33 sayıyla ligdeki en skorer maçını oynamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0