Turgay Zeytingöz: Transfer çalışmalarına başladık!

Basketbol Süper Ligi'nde yarı final oynayan ve beşinci maçta Anadolu Efes'e kaybederek sezonu noktalayan Galatasaray NEF'te genel menajer Turgay Zeytingöz açıklamalarda bulundu. İyi bir sezon geçirdiklerini ve baş antrenör Pistiolis'ten memnun olduklarını belirten Zeytingöz, gelecek sezonun kadro planlaması çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Turgay Zeytingöz'ün açıklamalarının tamamı şu şekilde..

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDEN İSİMLER
Kaptan Göksenin Köksal’ın ve Sadık Emir Kabaca’nın
iki sene kontratları var. Rıdvan Öncel, Canberk Kuş ve Ege Arar’ın da birer senelik daha kontratları var. Kerry Blackshear ve Akoon-Purcell’in de opsiyonlu kontratları var. Kerry Blackshear’ı önümüzdeki sezon tutmak istiyoruz. İyi bir sezon geçirdi. Onunla da konuşacağız. Devam etmek istiyoruz. Dee Bost için takım içinde ve camia içinde çok ciddi bir aidiyet oluştu. İki tarafın da kalması yönünde ciddi bir arzusu var. Dee Bost’un önümüzdeki sene bizimle olacağını düşünüyorum. 

ISAIAH CANAAN VE AKOON-PURCELL'İN DURUMU
Isaiah Canaan
bize bir fırsat transferi olarak gelmişti. Çok önemli ve potansiyelli bir Euroleague oyuncusu. Euroleague bütçelerinde para kazanan bir oyuncu. Rusya’daki durumdan sonra neredeyse bir gün içinde Isaiah Canaan ismini durduk ve kısa zamanda transferini gerçekleştirdik. Fırsat transferiydi. Şu anda onunla görüşmelerimiz devam ediyor ama net bir durumumuz yok. Akoon Purcell’in bir sakatlığı var ve aralık ayına kadar oynamasını çok beklemiyoruz. Akoon Purcell ile aralık ayında döneceği şekilde opsiyonlu bir kontrat yapabiliriz. Diğer yabancı oyuncularımızın da saha içi ve dışındaki performanslarından çok memnunuz.

TRANSFER ÇALIŞMALARI
Hem bütçemize hem isteklerimize hem de hedefleri artırmaya yönelik hamleler yapacağız. Takıma kazandırmak istediğimiz ve üzerinde konuştuğumuz yabancı oyuncular var. Resmileşen bir durum yok. Türk oyuncu rotasyonunda da eklemeler yapacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Oyuncuların hala 30 Haziran’a kadar mevcut kulüplerinde sözleşmeleri devam ediyor ve kulübümüzde seçim yaşanacak. Yönetimimizin seçime kadar herhangi bir transfer yapmama kararı var. Onları bekliyoruz. Önümüzdeki hafta içinde hızlı hareket edebileceğimize inanıyorum. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0