İlk hedef Kaan Ayhan olacak!

Sezon öncesi futbol takımında yeni bir yapılanmaya gidecek olan Galatasaray'da yeni başkan Dursun Özbek görev dağılımının yapılmasının ardından resmen göreve başladı. Teknik direktör belirsizliğini kısa sürede sonuçlandırmak isteyen Özbek, transfer çalışmaları için de Cenk Ergün'e yetki verdi. Florya'ya dönmek için gün sayan eski idarecinin listesinin ilk sırasında ise Kaan Ayhan var. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek, seçimi kazandıktan hemen sonra vakit geçirmeden transfer çalışmalarına başladı. Futbol yapılanmasının başına Cenk Ergün’ü getiren Özbek yönetiminin transfer görüşmesi yaptığı ilk isim Kaan Ayhan oldu. İlk 11’de en az 3 yerli oynatma kuralının yanı sıra Kaan’ın defansın her bölgesinde ve ön liberoda görev yapabilen çok yönlü bir futbolcu olması bu tercihte önemli etken oldu. Cenk Ergün, milli futbolcunun menajeri ve kulübü Sassuolo ile görüşerek transfer koşullarını öğrendi. 

Galatasaray yönetimi, ismi sıkça gündeme gelen Kaan Ayhan'ın bonservisini almak için İtalyan ekibi Sassuolo ile bonservis pazarlığına oturacak. Kulübüyle sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan 27 yaşındaki savunma oyuncusu da, geçmişte Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığını belirtmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0