Keita Balde için karşı karşıya!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü dönemini geride bırakan Galatasaray'da yeni sezon öncesi ciddi değişiklikler beklenirken, başkanlık seçimlerinin sona ermesinin ardından transfer konuşulmaya başlandı. Dursun Özbek yönetiminde teknik heyet ve kadroda değişiklikler yapacak olan Sarı-Kırmızılıların ismi ciddi şekilde Keita Balde ile anılıyor.

SKY Sports'ta görev yapan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; bu sezon Serie B'ye düşen Cagliari'de yıldız oyuncu Keita Balde sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanarak takımdan ayrılırken, Senegalli golcünün peşinde Galatasaray ve Beşiktaş bulunuyor. Geçtiğimiz sezon başında İtalyan ekibine 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık imza atan 27 yaşındaki oyuncu, takımın küme düşmesinin ardından sözleşmesindeki maddeyi kullanarak 30 Haziran'da bonservisini alacak. Bu sezon 26 maçta görev yapan Balde sadece 3 gol - 2 asistlik performans sergilerken beklentilerin de altında kalması dikkat çekmişti. 

Barcelona altyapısında yetişen ve 2011 yılında Lazio'ya transfer olan Senegalli forvet oyuncusu gösterdiği başarılı performansın ardından 2017 yılında 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Monaco'nun yolunu tutmuştu. Kariyerinde daha önce Lazio, Monaco, Inter ve Sampdoria formaları giyen Keita Balde milli takımda da düzenli olarak forma giyiyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0