Marcao için seçim bekleniyor!

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da takımın ayakta kalan yegane isimlerinden birisi olan Marcao, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekiyor. Bir süredir İtalyan ve İspanyol takımlarından teklif alan Brezilyalı oyuncu için 11 Haziran'daki seçim bekleniyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; haftaya başkanını seçecek Galatasaray'da yeni yönetimi transferde zorlu bir süreç bekliyor. Başta orta saha olmak üzere takviyelere ihtiyacı olan sarı-kırmızılılardan ayrılan isimler de olacak. Takımın yıldızları Kerem Aktürkoğlu ve Marcao'ya resmi teklifler gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle İtalyan kulübü Atalanta'nın Marcao için ısrarcı olduğu öğrenildi. Geçen yaz da Napoli'nin gündemine gelen Brezilyalı stoper, Avrupa Ligi'nde sezonun 11'ine seçildi ve tüm dikkatleri üzerine çekti. Atalanta cephesi, Galatasaray'ın 11 Haziran'daki seçiminden sonra resmi teklifini yapacak. Bugün 26 yaşına basacak Sambacı ise, İtalya Ligi'ne transfer olmaya daha sıcak bakıyor. Brezilya Milli Takımı'na seçilme hayali kuran Marcao, kulüplerin anlaşması halinde Atalanta forması giymeye hazır.

Oyuncuyla ilgili bir iddia da İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'dan geldi. Sevilla'nın, Aston Villa'ya 41 milyon Euro'ya sattığı stoper Diego Carlos'un yerine alternatif isimlere yöneldiği ve Marcao'yu gündemine aldığı ifade edildi. Sarı-kırmızılı kulüple 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Marcao'ya 15-20 milyon Euro arasında değer biçiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0