Halil satılık listesinde!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ancak beklentilerin altında kalan Halil Dervişoğlu için kulübü Brentford yeni sezon kararını verdi. Genç oyuncunun kiralık performansından memnun olmayan İngiliz ekibi, 22 yaşındaki oyuncuyu bonservisiyle birlikte satmaya karar verdi. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray ile kiralık sözleşmesi sona eren Halil Dervişoğlu sezonun sona ermesiyle birlikte kulübü Brentford'a döndü. Milli takım kampında yer alan ve Uluslar Ligi'nde oynanacak olan dört maçta görev yapması beklenen genç golcünün kulübü Brentford ise yeni sezon öncesinde sürpriz bir karara imza attı. İngiliz ekibi, milli oyuncuyu transfer listesine koyarken yeni sezonda da kiralık göndermeye sıcak bakmadığını menajerine bildirdi. Halil Dervişoğlu için Beşiktaş , Fenerbahçe , Galatasaray ve Trabzonspor'un kadrosuna katmak için listesine aldığı milli futbolcunun son kararı kısa sürede vermesi bekleniyor.

Galatasaray formasıyla 45 maça çıkan 22 yaşındaki futbolcu, 8 kez fileleri havalandırdı, 3 gol pası verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0