Mohamed'in yeni rotası Fransa olacak!

Galatasaray'ın devre arasında bonservisini satın aldığı Mostafa Mohamed için yeni sezon öncesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Mısırlı golcü için, mevcut yönetim seçim sonrasını işaret ederken Mohamed'in menajeri de oyuncusuna kulüp arıyor. 

Mısır basınına yansıyan iddialara göre; Galatasaray'ın forvet hattında yer alan isimlerden Mostafa Mohamed'in yeni adresinin Fransa olacağı öne sürüldü. Zamalek'in geri dönmesi için nabız yokladığı Galatasaray'ın forveti, eski takımından gelen teklifi geri çevirirken kariyerine Fransa'da devam etmek istediğini aktardı. Söz konusu haberlerde geride kalan sezonun uzun bir bölümünü yedek kulübesinde geçiren Mısırlı forvetin, Fransız ekipleri Lille ve Lyon'un gündeminde olduğu ve 24 yaşındaki oyuncunun yeni bir heyecan yaşamak adına Fransa'dan gelmesi muhtemel tekliflere olumlu yaklaştığı vurgulandı. Mostafa Mohamed geçtiğimiz sezon Galatasaray forması altında geçtiğimiz sezon 16'sı ilk 11'de olmak üzere 41 resmi karşılaşmada sahaya çıkarken, 8 gol ve 5 asistlik hücum performansı sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0