Andreas Pistiolis: Oyuncularımla gurur duyuyorum!

Basketbol Süper Ligi'nde yarı final serisinin beşinci maçında Anadolu Efes'e mağlup olarak sezonu noktalayan Galatasaray NEF'te baş antrenör Andreas Pistiolis karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Yunan baş antrenör, çok güçlü bir rakibe karşı seriyi 5. maça taşıdıkları için mutlu olduklarını belirtirken gelecek sezona daha iyi hazırlanacaklarını ifade etti. 

Müthiş bir takıma karşı, Avrupa’nın en iyi takımına karşı oynadık. Müthiş oyuncuları ve koçları var. Seriyi kazanmayı hak ettiklerine şüphe yok. Beşinci maçta da bu takım yetenek kadar biraz da şansa da ihtiyaç duydu. Beşinci maça kadar taşıdık. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu sezonu olabilecek en iyi şekilde bitirdik. Belki seyircilerden iyi not aldık ama yeni sezona daha iyisini yapmak adına hazırlanacağız. Bizim için maç içerisinde bazı kırılma anları oldu. Kritik oyuncularımız faul problemine çok erken girdi. Ritm bulamadılar. Planlarımız burada sekteye uğradı. Sonrasında Göksenin'in sakatlığı savunmamızı çok etkiledi. İlk çeyrekte biraz sayı bulduk ama ikinci çeyrekte savunmamız kolay sayı imkanı verdi. Shane Larkin bizi müthiş performansıyla karşıladı. Onu durdurmak bugünlerde çok zor. Savunmamız iyi değildi. Tabela da bunu gösteriyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0