Torrent seçimleri bekliyor!

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da camia gözünü seçimlere çevirmişken, teknik direktör Domenec Torrent'in de gözü seçimlerde.. Yeni seçilecek başkanla özel olarak görüşecek olan ve takımla ilgili raporunu sunmak isteyen İspanyol teknik adamla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da iki başkan adayının da yeni sezonda çalışmayı düşünmediği Domenec Torrent, her ihtimale karşın geniş çaplı bir sunum hazırlıyor. Sezonun geride kalan kısmı ve bundan sonra yapılması gerekenlerle ilgili çeşitli raporlar hazırlayan İspanyol teknik adam, seçilecek yeni başkana bu verileri sunmayı planlıyor. Başkan Burak Elmas'ın sezonun ikinci yarısında teknik direktör Fatih Terim'in yerine göreve getirdiği 59 yaşındaki çalıştırıcının, seçim sürecini yakından takip ettiği ve işine son verilmesi durumunda ekibiyle birlikte kalan tazminatının tamamını talep edeceği öğrenildi.

Galatasaray'ın başında ligde 18 maça çıkan İspanyol teknik adam bu maçlarda 7 galibiyet - 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak sezonu maç başına 1.39 puan ortalamasıyla noktaladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0