Ali Akman için oynama şartı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk hücum hattına takviye yapılmasını isterken, listede yer alan Ali Akman için görüşmeler başladı. Florya'da aktif olarak görev yapan Ayhan Akman'ın yeğeni olan 21 yaşındaki gelecek vaadeden oyuncuyu kiralamak isteyen Sarı-Kırmıızlılar, kulübü Frankfurt'tan aldığı cevap sonrasında beklemeye geçti. 

Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın kiralamak istediği Ali Akman için kulübü Frankfurt'un oynama şartı koyması görüşmelerin tıkanmasına neden oldu. Sarı-Kırmızılıların resmi olarak kiralık teklifinde bulunduğu genç forvet için karar aşamasında olan Frankfurt’u yönetiminin en az 25 maçta oyuncusunun forma giymesi için Galatasaray yönetimine şart koştuğu öğrenildi. Eintracht Frankfurt’un 2 sezon önce Bursaspor’dan ayrılan 21 yaşındaki santraforu bedelsiz olarak kadrosuna katmış ve geçen yıl NEC Nijmegen’e kiralık olarak göndermişti. Geçen yıl Hollanda ekibinde 21 kez ilk 11’de sahaya çıkarken toplam 32 maçta forma giyip 6 da gol kaydeden Ali’nin gelişimi için oynaması gerektiğini düşünen Alman ekibi, Galatasaray’da oyuncusunun sürekli yedek olabileceğinden endişe ettiği öğrenildi. Bu sezon Avrupa’da olmayacak olan Galatasaray’ın bu şartı kabul edip etmeyeceği konusunda son kararı Okan hocanın vereceği ifade edildi. 

Sarı-Kırmızılıların forvet rotasyonunda Bafetimbi Gomis'in yanı sıra yeni transfer Haris Seferovic bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0