Amine Harit için bonservis pazarlığı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk orta sahaya hücuma yönelik bir ismin daha katılmasını isterken adaylardan birisi de Schalke'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Amine Harit oldu. 25 yaşındaki oyuncunun menajeriyle görüşen Galatasaray yönetimi, bonservis pazarlığı için de Alman ekibiyle temaslarda bulunuyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da 10 numara için düşünülen Joao Pedro'dan ümit kesilirken, yaşanan olumsuz gelişme sonrası Amine Harit listenin başına geçti. Sarı-kırmızılılar, Schalke forması giyen ve geçen sezon Marsilya'ya kiralanan 25 yaşındaki Faslı futbolcu için temaslarını hızlandırdı. İki sene daha kontratı bulunan yetenekli futbolcu için 5 milyon Euro'yu gözden çıkaran Galatasaray, oyuncuya ise yıllık 2 milyon Euro teklif etti. Futbolcu, Galatasaray'a gelme konusunda olumlu yanıt verirken, Alman ekibinin ise ilk planda 6 milyon Euro istediği belirtildi.

Geçtiğimiz sezonu Marsilya'da kiralık olarak geçiren Harit, Fransız temsilcisinde 34 maçta sahaya çıktı. 25 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 5 gol atıp, 4 asist yaptı.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0