Haris Seferovic imzaya geliyor!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hücum hattına takviye yapmaya hazırlanıyor.  Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Mbaye Diagne ile yollarını ayıran Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Benfica forması giyen Haris Seferovic ile büyük ölçüde anlaşma sağlarken İsviçreli golcünün imzası için geri sayıma geçti! 

Fanatik'in haberine göre; Mbaye Diagne'yi Fatih Karagümrük'e gönderen Galatasaray, forvet hattını flaş bir isimle güçlendirdi. Sarı Kırmızılılar, uzun süredir gündeminde yer alan Haris Seferovic transferi için Benfica ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki golcü, kısa süre içerisinde İstanbul'a gelecek ve resmi imzalar atılacak. Portekiz ekibi ile uzun süredir görüşen yönetim, İsviçreli forvetin 1 yıllık kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. Yıldız golcünün 15 resmi maçta oynaması halinde satın alma opsiyonunun devreye gireceği kaydedildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZON 15 MAÇA ÇIKTI
Geçtiğimiz sezon sakatlıklar nedeniyle 15 maçta süre alabilen 30 yaşındaki forvet, 5 gol, 3 asistle skor katkısı verdi. Çok yönlü bir oyuncu olan yıldız futbolcu, forvetin yanı sıra, forvet arkası ve kanatlarda da forma giyebiliyor. Portekiz kulübüyle 2 yıllık daha mukavelesi bulunan deneyimli santrforun artık hem düzenli oynayacağı hem de şampiyonluk yarışı veren bir takımda görev yapmak istediği gelen haberler arasında..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0