Amine Harit'te mutlu son yakın!

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da orta saha transferi için hareketli günler yaşanıyor. Daha önce kadrosuna Sergio Oliveira'yı katan Sarı-Kırmızılılar, dün anlaşma sağladığı Avusturyalı önlibero Florian Grillitsch'in ardından bir ismi daha bitirmeye çok yakın.. Galatasaray yönetimi, Schalke 04'ten ayrılması beklenen Amine Harit için bonservis pazarlığında prensip anlaşması sağladı! 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Transferde bombaları bir bir patlatmaya hazırlanan sarı kırmızılılar, 25 yaşındaki on numara Amine Harit'te de mutlu sona ulaşmaya çok yaklaştı. Galatasaray, esas mevkiinin yanı sıra hücumun her bölgesinde forma giyebilen Faslı futbolcu için kulübü Schalke 04 ile anlaştı. 25 yaşındaki oyuncuyla da görüşmelerini sürdüren Galatasaray, kısa süre içinde bu transferi noktalamak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk'un da yıldız oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok istediği öğrenildi.

 Harit, geçen sezon kiralık olarak Marsilya'da oynamış, 34 maçta 5 gol, 4 asist kaydetmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0