Mostafa Mohamed ayrılıyor!

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ederken, bir yandan da kadrodaki isimlere gelen teklifler değerlendiriliyor. Mbaye Diagne ile yollarını ayıran Sarı-Kırmızılılar, forvet hattındaki bir diğer yıldızı Mostafa Mohamed'in de transferine yeşil ışık yaktı. Geçtiğimiz sezon Bordeaux'un kapısından dönen Mısırlı golcünün, bu sefer Nantes'a imza atmak üzere olduğu öğrenildi. 

L'equipe tarafından yayınlanan habere göre; Ligue 1 ekiplerinden Nantes yeni sezonda kadrosunu Mostafa Mohamed ile güçlendirmek istiyor. Geçtiğimiz sezonu 9.sırada bitiren ancak Fransa Kupası'nda büyük bir başarıya imza atarak mutlu sona ulaşan Nantes, yeni sezon öncesinde 19 yaşındaki forvet oyuncusu Evann Guessand'ın yanına en az 2 hücumcu takviyesi yapmak istiyor. Fransız teknik adam Antoine Kombouaré yönetiminde yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Nantes yönetimi, daha önce St.Etienne ve Bordeaux'un transfer hedefinde olan Mostafa Mohamed'i satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. İddialara göre, Galatasaray yönetimi oyuncunun sözleşmesinde yer alacak olan opsiyon maddesinin zorunlu olmasını talep ederken bunun için belirlenen rakam yaklaşık 6 milyon Euro. Kiralama ücreti olarak da Fransız ekibiyle görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılılar, böylelikle geçtiğimiz aylarda 4 milyon Dolar değerindeki opsiyonunu kullandığı Mısırlı golcüden gelir elde etmiş olacak. 

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 24 maça çıkan Mohamed, bu karşılaşmalarda 7 gol - 3 asistlik performans kaydetmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0