Florian Grillitsch sürprizi!

Transfer çalışmalarını sürdüren ve son dönemde adeta gaza basan Galatasaray, orta sahaya bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. Daha önce Sergio Oliveira transferini bitiren Sarı-Kırmızılılar, defansif orta saha pozisyonu için büyük bir sürprize imza attı ve Florian Grillitsch ile büyük ölçüde anlaştı! 

Ajanslara düşen son dakika haberlerine göre; yeni sezon kadro planlaması kapsamında çalışmalarına devam eden Galatasaray, orta sahaya sürpriz bir takviye yaptı. Bir süredir defansif orta saha arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, bonservisi elinde olan Avusturyalı oyuncu Florian Grillitsch ile her konuda anlaştı. 26 yaşındaki orta sahanın transferini bitiren Galatasaray böylelikle bu bölgeye Sergio Oliveira'nın ardından ikinci transferini yapmış oldu. 

Defansif orta saha orjinli bir oyuncu olmasına karşın Hoffenheim kariyerinde stoper ve merkez ortasahada da görev yapan Grillitsch geçtiğimiz sezon çeşitli nedenlerden dolayı ilk 11'deki yerini kaybetmişti. 

Florian Grillitsch Kimdir?
Futbol altyapısına St.Pöllen'de başlayan ve daha sonra Werder Bremen'e transfer olan Avusturyalı orta saha oyuncusu, 2017 yılında bedelsiz olarak Hoffenheim'a transfer oldu. Burada geçirdiği 5 sezonun ardından sözleşmesi bu yaz sona eren ve bonservisini eline alan 26 yaşındaki Florian Grillitsch, geçtiğimiz sezon sakatlıklar ve koronavirüs testinin 2 kez pozitif çıkması nedeniyle Alman ekibinde sadece 18 maça çıkabildi. Kulübüyle sözleşme yenilemediği için ligin ikinci yarısında kızağa çekilen Florian Grillitsch milli takımının da önemli bir ismi olarak göze çarpıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0