Dubois transferinde mutlu son!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, beklenmedik bir şekilde savunmanın sağına takviye yaptı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, geçtiğimiz sezon Lyon forması giyen 27 yaşındaki Leo Dubois ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; gelecek sezondaki güçlü bir kadro oluşturmanın planlarını yapan Galatasaray, bir süredir yürüttüğü sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı. Sacha Boey'i yeni sezonda kadroda düşünmeyen ve geçen sene ağır bir sakatlıktan dönen Omar Elabdellaoui'nin yerine ilk 11'de düzenli olarak forma giyecek bir isim arayan Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Lyon forması giyen Leo Dubois ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. 27 yaşındaki oyuncunun transferi için Fransız ekibiyle her konuda anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi, 3 yıllık sözleşme imzalayacağı tecrübeli sağ bek için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

2018'den beri Lyon forması giyen ve Fransa milli takımında da görev yapan Dubois, geçtiğimiz sezon 28 maçta 3 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu takım kaptanlığı yaptığı Lyon'da yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle son dönemde ilk 11'deki yerini 19 yaşındaki oyuncu Malo Gusto'ya kaptırdı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0