İtalyanlardan Kouame iddiası!

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da hazırlık etabının ikinci bölümüne geçilirken, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor. Diagne ve Mohamed'in ayrılığının ardından bu bölgeye sadece Seferovic takviyesi yapan Aslan'da sürpriz bir isim gündeme geldi. 

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, yeni sezonda Fiorentina'nın kadrosunda yer alması beklenmeyen Christian Kouame'yi kadrosuna katmak istiyor. Floransa ekibinin yeni sezon planlarında yer almayan 24 yaşındaki Fildişili futbolcu için gelecek tekliflerin değerlendirilmesi yönünde karar alınırken, Kouame için teklif yapan takımlardan birisinin de Galatasaray olduğu iddia edildi. Haber içeriğinde ayrıca geçen sezon Fiorentina'dan kiralık olarak kadrosuna katan Anderlecht'in de genç oyuncudan memnun olduğu ve bonservisi için girişimlerde bulunduğu belirtildi. Geçtiğimiz sezonu Anderlecht'te kiralık olarak geçiren ve 35 maçta 13 gol - 7 asistlik performans sergileyen Kouame her ne kadar santrafor olsa da her iki kanatta da görev yapabiliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0