Morutan'ın yeni takımı belli oldu!

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan Olimpiu Morutan'ın geleceği belli oldu. Sezon öncesi kamp çalışmalarının ardından teknik direktör Okan Buruk'un planlarında yer almayan Rumen oyuncu, düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma kiralanacak.

Skorer'de yer alan habere göre; düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma kiralanmasına karar verilen Morutan'ın yeni sezonda forma giyeceği takım belli oldu. Süper Lig'den üç kulübün ilgisi bulunan 23 yaşındaki oyuncu İstanbul'dan ayrılmak istemediği için Sivasspor'un teklifini geri çevirirken, Fatih Karagümrük ve Kasımpaşa arasında da tercihini yaptı. Morutan'ın menajeri yaptığı görüşmelerin ardından oyuncusunun Kasımpaşa'ya transferi için anlaşma sağlarken, iki kulüp arasında yapılan anlaşma kapsamında Morutan'ın yıllık ücretinin tamamını da Mor-Beyazlı kulüp ödeyecek. 

Galatasaray formasıyla 33 maça çıkan Morutan geçen sezon 3 gol - 5 asistlik performans sergilemiş ve beklentilerin altında kalmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0