Joao Pedro için bonservis pazarlığı!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yabancı oyuncu transferinde ilk hamlesini gerçekleştiriyor. Hücum hattında sorumluluk alacak ve takıma liderlik yapacak bir isim arayan Cimbom'da bir süredir görüşmelerin gerçekleştirildiği Joao Pedro transferinin kısa bir süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor.  

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; yeni sezon öncesinde Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş'ı renklerine katan Galatasaray üçüncü transferini gerçekleştirmek üzere.. Sportif AŞ başkanvekili Erden Timur ve sportif direktör Cenk Ergün'ün bizzat yürüttüğü transfer operasyonunda Galatasaray, hücum hattına takviye yapmaya hazırlanıyor. Galatasaray yönetimi, Serie B'e düşen Cagliari'den ayrılmak isteyen 30 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Joao Pedro ile her konuda anlaşma sağlarken oyuncunun bonservisi için İtalyan ekibiyle görüşüyor. İtalyan ekibinin de oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle gelen transfer tekliflerini değerlendirdiği belirtildi. Galatasaray'ın ilk teklifi 3-4 milyon Euro bandında olurken Cagliari yönetiminin talebi 7 milyon Euro oldu. Kulüpler arasında görüşmeler devam ederken, Brezilyalı oyuncunun da takımdan ayrılmak istemesi Galatasaray yönetiminin elini güçlendiriyor. Oyuncunun bonservisi 5 milyon Euro civarına bitirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli oyuncuyla da 3 yıllık anlaşma sağladı ve oyuncuya da 2.2 milyon Euro ödeyecek. 

2014 yılından beri Cagliari forması giyen 30 yaşındaki Pedro, forvet arkası ve ileri uçta görev yapıyor. Bu sezon Serie A'da çıktığı 37 maçta 13 gol - 4 asistlik katkı sağlayan Brezilyalı oyuncu, sezon genelindeki istikrarlı yapısıyla dikkat çekiyor. İtalyan pasaportu bulunan ve 1 kez milli takım forması giyen Joao Pedro geçen sezonun yanı sıra 2019-20 sezonunu 19 gol - 4 asist; 2020-21 sezonunu ise 16 gol - 3 asistlik performansla noktalamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0