Marcao için anlaşma tamamlandı!

Galatasaray'da uzun süredir transfer gündeminde bulunan Marcao'nun geleceği belli oldu. Brezilyalı oyuncunun transferi için Sevilla kulübüyle yapılan son görüşmelerde taraflar arasında anlaşma sağlanırken, transferin mali şartları da belli oldu. 

Avrupa transfer piyasasının önemli isimlerinden Di Marzio ve Fabrizio Romano'nun eş zamanlı olarak girdiği haberlere göre, Galatasaray ve Sevilla arasında transfer için anlaşma sağlandı. Brezilyalı oyuncunun transferi için 12 milyon Euro bonservis ve 3 milyon Euro bonus maddeleri geçerli olacak. 4 Haziran'dan beri görüşmeler gerçekleşirken, İspanyol ekibi bu transferde en büyük rakibi Rus kulübü Zenit'i geride bırakarak mutlu sona ulaştı. 

2019 yılından beri Galatasaray forması giyen 26 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu bu sezon 38 maçta görev yaparken, gösterdiği başarılı performansla özellikle Avrupa Ligi'nde dikkatleri üzerine çekti. Süper Lig'de sezonun ilk maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile dünya gündemine sürmanşetten konu olan saha içi bir gerginlik yaşayan Brezilyalı oyuncu aldığı 8 maçlık cezanın ardından düzenli olarak ilk 11'de görev yaptı. Marcao, sezon içerisinde ayrıca 4 karşılaşmada da kaptanlık bandını koluna taktı ve sezon içerisindeki tek golünü UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci tur maçında Barcelona karşısında kaydetti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0