Umut Bozok için pazarlık!

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yerli oyuncu kadrosuna önemli takviyeler yaparken hücum hattına da bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla ligi sallayan Umut Bozok'u kadrosuna katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, golcü oyuncunun transferi için Lorient kulübüyle pazarlık masasında.. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, santrfor mevkiinin tamamının yabancı oyunculardan oluşmasını istemiyor. Bu doğrultuda Umut Bozok'u transfer etmek adına temaslar başladı. Süper Lig'de geçen sezon gol kralı olan futbolcu, Galatasaray'a gelmeye hazır olduğunu dile getirdi. Sarı kırmızılılar, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan milli yıldız için bonuslarla beraber Lorient'e 1.5 milyon Euro teklif yaptı. Ancak Lorient'in bonservis beklentisi daha yüksek. Galatasaray'da oynamak isteyen Umut, kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

25 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyerken 38 lig maçında 20 gol - 7 asistlik performansıyla dikkatleri çekmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0