Mohamed için kritik tarih 10 Temmuz!

Galatasaray'da başkanlık seçiminin ardından Dursun Özbek yönetimi, geçmiş dönemlere ait ödeme sorunlarını çözmek için hız kazandı. Burak Elmas döneminde sözleşmesindeki satın alma opsiyonunun kullanılacağı açıklanan Mostafa Mohamed için kritik tarihin 10 Temmuz olduğu ve bu tarihe kadar 4 milyon Dolar ödeme yapılması gerektiği anlaşıldı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Zamalek yönetimiyle görüşen ve bu tarihe kadar ödeme yapacağını belirten Özbek yönetimi, daha sonrasında da oyuncuya gelen teklifleri masaya yatıracak. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket edecek olan Galatasaray yönetiminin ilk planı oyuncunun bonservisini aldıktan sonra gelen teklifleri değerlendirerek yeni sezon öncesinde transfer bütçesi yaratmak olacak. Kadrosunda Mostafa Mohamed'in yanı sıra Bafetimbi Gomis ve Mbaye Diagne'yi bulunduran Cimbom, hücum hattına yeni bir takviye yapmak için bu üç isimden birisiyle yollarını ayırmak zorunda kalacak. Galatasaray'da şuan için ayrılma ihtimali en yüksek ismin Mısırlı oyuncu olduğu biliniyor. Fransız kulüplerinin radarında olan ve geçen sezon Bordeaux'un kapısından dönen Mohamed için sezon içerisinde bir çok kulüp nabız yoklarken, Galatasaray yönetimi oyuncunun bonservisini satın alıp kendisine gelecek olan teklifleri dinleyecek. Sarı-Kırmızılı yönetimin Mohamed için 8-10 milyon Euro arasında bir bedel belirlediği ve bu seviyedeki teklifleri kabul edeceğini de oyuncunun menajerine bildirdiği iddia edildi.

Galatasaray formasıyla geçtiğimiz sezon 40 maçta görev yapan Mostafa Mohamed bu maçlarda 8 gol - 5 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0