Luyindama geri dönüyor!

Ocak ayında Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla Suudi Arabistan takımlarından Al-Taawon'a kiraladığı Christian Luyindama'nın geleceği belli oldu. Kongolu savunma oyuncusunun sözleşmesindeki opsiyon maddesinin kullanılmayacağı ve takıma geri döneceği açıklandı.

Ara transfer döneminde yabancı kontenjanında yer açmak için Suudi Arabistan temsilcisi Al-Taawon'a kiralanan ve sözleşmesine de 3.5 milyon Euro'luk satın alma maddesi konulan Christian Luyindama geri dönüyor. Suudi Arabistan'da son haftada kümede kalması kesinleşen Al-Taawon kulübü, yeni sezon için 28 yaşındaki tecrübeli savunmacının opsiyonunu kullanmayacağını açıkladı. Yaşanan bu gelişme sonrasında Luyindama'nın kısa bir süre tatil yaptıktan sonra İstanbul'a dönerek Galatasaray'ın yeni sezon kamp çalışmalarına katılması bekleniyor.

Galatasaray'ın iki sezon önce bonservisine 8 milyon Euro vererek Standart Liege'den transfer ettiği Luyindama gösterdiği başarılı performansla bir çok Avrupa kulübünü peşine takarken, sezon ortasında milli takımda yaşadığı çapraz bağ sakatlığının ardından eski günlerinin çok uzağında kaldı. Deneyimli oyuncu geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 18 maçta görev yaparken; Al-Taawon formasını da 17 kez giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0