Okan Buruk saha içine lider istiyor!

Yeni sezon çalışmalarına geniş bir kadroyla başlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, transfer konusunda yönetimle görüştü. 49 yaşındaki genç teknik adam takımın saha içerisinde bir lider eksikliği yaşamasını önemli bir eksiklik olarak belirlerken yönetimden de bu yönde adımlar atılmasını istedi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde başkan Dursun Özbek'in de katılımıyla Florya'da gerçekleşen zirvenin detayları ortaya çıktı. Yeni sezonda şampiyonluk kadrosu oluşturmak isteyen teknik direktör Okan Buruk'un saha içinde takıma liderlik yapacak tecrübeli bir oyuncu istediği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların geçen sezon oynadığı karşılaşmaları masaya yatıran ve stoper Marcao dışında takıma liderlik yapan bir ismin olmadığını tespit eden Okan Buruk'un, "Bir takımın saha içinde tek bir lideri olmamalı, Bize orta alanda ve ön tarafta liderlik yapacak oyuncular lazım." dediği öğrenildi. Bu kapsamda sportif direktör Cenk Ergün, yaptığı transfer görüşmeleriyle ilgili bilgi verirken teknik ekibin belirttiği isimler üzerinde de transfer çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Cagliari forması giyen Joao Pedro'nun menajerler tarafından önerildiği vurgulandı. Bonservisi için 7 milyon euro konuşulan 30 yaşındaki oyuncunun öncelik olmadığı öğrenildi. Geniş listede bulunan Norveçli kanat oyuncusu Ola Solbakken konusunda ise başta Roma olmak üzere çok sayıda kulübün devrede olması işleri zorlaştırıyor. Bodo Glimt'in 6 ay sonra serbest kalacak 23 yaşındaki oyuncu için 2 milyon euro istemesi sorun yaratıyor.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0