Morutan'a kiralama teklifi!

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışmalarına başlayan ve bir yandan da transfer görüşmelerini sürdüren Galatasaray'da geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan Morutan için sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Ankaragücü kiralık olarak Rumen oyuncuyu istedi. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da geçen sezon beklentilerin altında kalan Olimpiu Morutan için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Teknik direktör Okan Buruk'un ilk etapta verdiği raporunda kiralanmasına onay verdiği Rumen oyuncunun, düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gönderilmesi kararına varılırken flaş bir teklif geldi. Süper Lig'e yükselen ve bu sezon kalıcı olmak isteyen Ankaragücü yönetimi, Galatasaray'da kiralanması gündemde olan Morutan için harekete geçti. Başkent ekibiyle yapılan görüşmede Morutan'ın düzenli olarak oynaması şartıyla kiralanacağı belirtilirken, Morutan'ın menajerinin de Ankaragücü yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. 

Sezon başında bonuslar haricinde 3.5 milyon Euro'ya transfer edilen Morutan her ne kadar ilk maçlarda etkili bir görüntü çizse de daha sonra yaşadığı mental sorunlar nedeniyle ilk 11'deki yerini kaybetmişti. Galatasaray formasıyla 33 maça çıkan 23 yaşındaki oyuncu 3 gol - 5 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0