Seferovic için özel program!

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Haris Seferovic takımla birlikte çalışmalara başlıyor. Geçen sezon yaşadığı kas sakatlıkları nedeniyle transferi öncesinde uzun sağlık kontrollerinden geçen İsviçreli golcü oyuncunun sakatlığının nüksetmemesi için sezon öncesi çalışmalarda teknik heyet özel bir program uygulayacak. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik heyet yeni transferi Haris Seferovic için özel bir antrenman programı hazırlayacak. Geçtiğimiz sezon yaşadığı kas sakatlıkları nedeniyle uzun bir süre formasından uzak kalan ve bu nedenle camianın soru işaretiyle baktığı İsviçreli golcü oyuncunun sakatlığının detayları ortaya çıktı. Bir dönem Fenerbahçe'de sakatlığı sebebiyle eleştirilerin odak noktası haline gelen Hollandalı oyuncu Robin Van Persie'de görülen benzer bir adale sorunu bulunan Seferovic'in sakatlanmaması için özel bir idman programı uygulanacak. Haziran ayında İsviçre milli takımını oynadığı Uluslar Ligi maçlarında görev yapan Seferovic'in herhangi bir sorun yaşamaması adına birden fazla yükleme yapılmayacak. Avrupa'nın en güçlü 5 liginin 3'ünde oynayan 30 yaşındaki forvet; mücadeleci yapısı, pozisyon takibi ve bitiriciliği ile öne çıkıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0